Årsavslutning

Så var då änt­li­gen årets sista arbets­dag (hop­pas jag iaf) med efter­föl­jan­de jul­bord avslu­tad. Points­mäs­sigt var dagen, och då i syn­ner­het kväl­len, en kata­strof ing­en någon­sin för­ut skå­dat.

Idag har jag ätit och ätit och ätit. Lun­chen bestod av den godas­te panang gai jag någon­sin ätit, med en liten bit ult­ra­god vit­löks­ba­gu­et­te från det där bage­ri­et nere vid Ystad, de som är bakar så him­la gott bröd. Säkert mas­sor med points, men det var så gott att det var det värt.

Hela efter­mid­da­gen åt jag cho­klad, och till månads­mö­tet innan jul­bor­det drack jag glögg, åt mer cho­klad, och en del pep­par­ka­kor.

Själ­va jul­bor­det sen sked­de på Glo­ri­as Sports­bar vid Tri­ang­eln här i Mal­mö. Kanske inte det all­ra godas­te jul­bord jag någon­ting ätit, men det var helt OK ändå med trev­lig per­so­nal! Drack inte sär­skilt myc­ket hel­ler (1 snaps (Skå­nes), 1 Ystad Fär­sköl mörk, 1 Sta­ropra­men, 2 glas isvat­ten och 1 kopp kaf­fe). Efter det (och maten) var jag propp­mätt, och jag miss­tän­ker att jag kom­mer att vara mätt hela hel­gen. Hop­pas bara att det går över tills det är dags för julspektakel/motsvarande hem­ma hos Mim­san.

Nej, nu när jag sett till att håva i mig en till­räck­lig mängd vat­ten för att garan­te­ra att jag vak­nar var 23:e minut hela nat­ten för att gå på toa­let­ten, så är det dags att gå och läg­ga sig, har en mas­sa saker att för­be­re­da i hel­gen inför i näs­ta vec­ka.

Gonatt, värl­den!